ON THE OTHER SIDE OF A STREET I KNEW STOOD A GIRL THAT LOOKED LIKE YOU...

Veckans "att tänka efter-före": Solglasögon
Det är mörkt. (Det är som mörkast innan det blir helt svart)Blir förbannad över att lampan är sönder. Är förbannad en lång stund, men sedan går det plötsligt upp ett ljus för mig, i dubbel bemärkelse. Jag har glömt ta av mig solglajjorna. Ja.

Veckans löfte: Börja ta kort igen
Det är ju när allt kommer omkring ganska roligt att ha sedan och det hjälper på traven när man har svårt för att minnas. När man börjar bli lite till åren (läs: snart 25) är det inte längre så lätt att hålla reda på vilket år man gjort vad osv.

Veckans lifesaver: Iphone
Jag har nästan blivit ägare till en Iphone. Dvs, den är beställd och kommer förhoppningsvis innan veckan är slut. Äntligen slipper jag känna mig utanför. Ingen Iphone= social undernäring= depression, ångest, misär och slutligen döden.

Veckans I-landsproblem: Mjölk och ofrivillig motion
Tänk er följande scenario: Man har satt sig ner för att äta frukost. Man äter frukost, och när man har fått i sig ungefär hälften av sin havregrynsgröt så inser man att man tagit för lite mjölk. Man blir alltså så illa tvungen att resa sig för att gå till kylen och hämta mer. Fy fan, vad jobbigt det är.

lovEE/ josse

USING WHITE LIES IF WE HAVE TO...

Veckans favoritlåt: We are young- Fun, Janelle, Monáe


Veckans säkra tecken: Att svara i telefon mitt i mascaraproceduren

De som använder mascara vet hur det är. Har man väl börjat veva måste man arbeta sig igenom alla ögonfransarna på en gång. Det går liksom inte att pausa mitt i, för då går allt åt helvete. Att man ändå väljer att avbryta mitt i vevandet för att svara i telefon när någon ringer är ett säkert tecken på att man tycker om den personen på riktigt.

(P.S. Jag svarar inte om du ringer när jag spelar ”Rumble”. Even sky has its limits. D.S)

 

 

Veckans uttalande (1):Han är inte den smalaste indianen i kanoten, om man säger så.”

Citat av min pappa.

 

 

Veckans uttalande (2): ”Min cykel är awesome, precis som den är.”

Citat av Hubbe, i ett försök att försvara sig då hans flickvän blev lite bitter över att han precis supit bort hennes cykellås och över att hans cykel till följd av detta skulle behöva stå olåst på GG hela natten. Cykellåset hade han för övrigt lånat med anledning av att han vid ett tidigare tillfälle råkat supa bort sitt eget.

 

 

Veckans ”bättre sent än aldrig”/favoritlåt (2): Jag vet vilken dy hon varit i- Håkan

Den kom ju inte direkt igår. Jag såg till och med pojken framföra den live på årets i särklass bästa konsert i somras, men inte ens i det magiska ögonblicket tyckte jag att den var särskilt mycket att hurra för. Så hörde jag den igen för ett par veckor sedan och bara föll pladask.

 

lovEE/joss


RSS 2.0