THIS PLANET LOOKS SO CUTE BUT IT'S COLD...

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag <3

CAN'T YOU SEE ME STANDING HERE, I GOT MY BACK AGAINST THE RECORDMACHINE..

Idag har jag varit på besök i dårhuset aka hälsat på familjen.
Jag har ätit massa mat och försökt plugga. Lite har jag väl lyckats uträtta, men det är något fel på min hjärna. Min mamma kanske tappade mig i golvet när jag var liten?

Jag är obotligt fast i världens sjukaste dygnsrytm. Det spelar ingen roll om jag går upp tidigt och lägger mig tidigt, det är först vid den här tiden på dygnet (23.30- 06.00) som min hjärna börjar fungera som den ska. Man ska väl vara glad att det fungerar någon gång överhuvudettaget, men det blir helt klart lite jobbigt när resten av samhället inte är anpassat efter mig.

Imorgon behöver jag i vilket fall som helst inte gå upp jättetidigt. Bara tillräckligt för att hinna åka till Kalmar så jag och Bella kan skriva klart vår seminarieuppgift och sedan vara tillbaka i stan för att kunna infinna mig på middag hos päronen vid åttatiden. Det är väl ett djävulens påfund att man ska behöva lägga tid på inlämningsuppgifter när man har en tenta att plugga tiil? Nåväl, det som inte dödar det härdar. Godnatt, godnatt!

loVe/joss

BABY HOW I WISH YOU HAD'NT HELD ME ALL THOSE LONLEY, LONLEY NIGHTS..

Yes! Lyckligtvis har man kompisar som drar upp en när man är påväg att fastna i alkisträsket. Ska alldeles snart få på mig en bättre outfit och sedan smita hem till Katta. Det är inte särskilt långt att gå och med tanke på att vi tvättade trehundrafemtioelvatusenåttahundratjugosju maskiner igår ska väl detdär med outfit inte heller vara något större bekymmer, men jag är ju inte direkt känd för att vara snabb och just idag känns det inte som att det är läge för några radikala beteendeförändringar så jag ska sitta fast framför datorn en liten stund till innan jag orkar ta tag i verkligheten.love/ josS


AND YOU SAID I THINK I KNOW HOW YOU'RE FEELING AND I REPLAID I DON'T THINK SO AT ALL..

Då var det fredag. Jag var i skolan tidigt och kom hem tidigt. Klockan är egentligen bara fem, men det känns som att det är dags att gå och lägga sig. Det betyder naturligtvis inte att jag verkligen tänker göra det.
Nej, jag tänker dricka vin ikväll. Om korten ska upp på bordet så har jag kanske redan smygstartat lite. Att det är just fredag känns ju som en relativt bra anledningt, men att dricka själv är det trots allt lite alkisvarning på, så här kommer en vädjan till allmänheten : Kom hit för helvete! eller ge mig ett bra förslag på sysselsättning. Det här håller inte. Inte i längden i allafall.

lovE//jossEIT WAS RAINING CATS AND DOGS OUTSIDE OF HER WINDOW AND SHE KNEW THEY WERE DESTINED TO BECOME SACRED ROADKILL ON THE WAY..

Sådär ja.
Ventilationsgubben hade inte varit här på morgonen utan kom när jag var hemma i stället.
Jag hade fått undan det mesta, men damsugaren stod framme och självklart snubblade han över den.
Det blev som tur var inga brutna ben och nu ska jag snart samla ihop mig och städa på riktigt.

I övrigt ska jag ägna kvällen åt att kladda, lyssna på Braille på repeat, bygga ett och annat luftslott och så överväger jag att prova på dethär med att gå och lägga sig tidigt. Vi får se.

lovE/joss


WOULD YOU LET ME PLAY THIS EP 10 TIMES A DAY?

Nu får jag väl ta mig i kragen, jag är för jävla dålig på att uppdatera. Nu är jag i och för sig inte Blondinbella, så det är väl inte särskilt många som bryr sig hurvida jag är uppdaterar eller inte egentligen, men det låtsas vi inte om.

I onsdags var jag på Stockholmsresa med Linn och Yohana. Yohanas mamma ringde och föreläste om att inte lämna något i bilen och frågade om vi hade låst ordentligt och så. "Jaa mamma" suckade Yohana, och så gav vi oss iväg mot Ica för att gratisäta lite. Efter en kvart ringde Yohanas mamma igen och förklarade att någon ringt från Stockholm som parkerat brevid oss och att vi hade rutan nere. Det var så klantigt och vi blev sååå telefonterroriserade efter det.

I fredags blev det vin med tjejerna hemma hos Emelie. När dom gick till Twentynine gick jag hem och tur var det för jag hade nog fått vin så det räckte. Jocke skakade på huvudet när jag la mina mackor på kudden, halvsov och åt samtidigt utan att hjälpa till med händerna. Att jag hade grannens katt med mig hem (För hon var ju såå ledsen) gjorde väl inte direkt saken bättre.

I lördags körde jag kusin och Sandra till Kalmar och sen träffade jag Linnis en stund. Efter systemshopping åkte jag till Orrefors, åt mat, powernapade, tittade lite halvt på Eurovision och drack vin, såklart.
Några timmars sömn senare var det dags för jobb och efter det skulle jag bara slappa lite och samla ihop mina saker för att sen dra mig hem och göra lite nytta. Jag vet inte hur det gick till, men när vi vaknade hade klockan redan hunnit bli åtta. Så gick det med den planen.

Var i allafall tvungen att städa lite när jag kom hem, eftersom det skulle komma nån gubbe och undersöka ventilationssystemet idag på morgonen. Städa kanske var att ta i, gräva fram en gångväg till fläkten ligger närmare sanningen. Man vill ju liksom inte ha några brutna ben på sitt samvete.

Minisemester, myshelg och jobb var de perfekta ingredienserna för att kunna känna sig i allafall en aning motiverad att gå i skolan en vecka till.
Nej, nu ska jag till IKEA med Linn.

love/ joSSe

DOES HE KNOW WHAT I DO? AND YOU'LL PASS THIS ON, WON'T YOU?

Idag har jag varit i skolan. Vissa dagar är det helt enkelt smartast att stanna kvar i sängen och bara låta dagen passera i väntan på nästa. Det ända jag bidrog med på dagens seminarium var några tårar och några svordomar. Efter det var jag tyst i två timmar och sen åkte jag hem. Idag var en sån dag med andra ord, men jag hade inte kommit fram till det förren jag redan satt på tåget och det var försent att ändra på.

Nu är jag hos Anders och Carolin. Anders håller på att fixa varma mackor så jag passar på att låna datorn under tiden. Våran dator har gått sönder, Joakim påstår att det bara är något med strömbrytaren och jag hoppas att han vet vad han pratar om, för om mina bilder och min musik har försvunnit då är mina dagar räknade.

Det var det.
Får jag lov, eller ska vi dansa först?

lovEE/ joss


SMILE WHEN WORDS ARE SAID, DON'T SPEAK WHEN SIGNS ARE GIVEN, SIT WERE WE WANT YOU TO, THIS IS THE NEW WORLD ORDER...

Det var en grej jag hade lovat att fixa. Ett löfte är ett löfte och när man dessutom blivit mutad med en flaska vin kan man helt enkelt inte ångra sig. Då jag vare sig behärskar konsten att jobba strukturerat eller har en realistisk tidsuppfattning kom jag inte i säng förren halv sex i morse. Klockan åtta gick tåget till skolan, så det var bara att bita ihop.

Det är ljus ute och har varit fint väder i flera dagar. Under sådana förhållanden är det mycket lättare att ta sånna här sittuationer med ro. Jag menar sover, det gör man väl så det räcker i alla fall? En tredjedel av sitt liv om jag minns rätt.

Annars då? Lika snabbt som allting rasade när mitt jobb helt plötsligt skulle stänga och jag inte har tid att söka jobb, ordnade sig allt igen. Någon gång ska man ha turen på sin sida.
Det blir lite änrade planer, får förvisso fortfarande åka på nästan alla planerade festivaler, men det blir för att jobba istället för att hänga :P Det där med Hultsfred svider alltså, tror jag har tjatat om det i ett år, men det kommer säkert bli en händelserik och superspännande sommar på andra sätt så det jämnar nog ut sig i slutändan.

Glad att jag fått jobb är jag. Jävligt glad.
Joakim var inte lika road när jag visade mitt jobb-/reseschema för sommaren.
"Jaja, det var kul att lära känna dig iaf.." var hans enda kommentar :D
Hur ska man tolka det liksom?

Nähä, nu måste jag springa och hämta tvätt.

lovEE/ jossSE

THAT LUCKY OLD SUN GOT NOTHING TO DO, BUT ROLL AROUND HEAVEN ALL DAY...

Jaha.
Idag var det dags för skola igen och vid tre skulle jag och Bella ta tåget hem. Trodde vi.
Det började med att tåget skulle vara tre minuter sent, för att sedan bli inställt helt. Kvart i fyra skulle nästa tåg gå, och i högtalarna förklarade de för oss att även det tåget skulle bli sju minuter sent. Efter sju minuter och sedan ytterligare fyrtiofem, stod vi fortfarande på perrongen och väntade. Jävla SJ! Ljuger så de tror sig själva gör de!

Tågvärden sprang runt för att kolla vart alla försenade människor skulle ta vägen, för att försöka få lite ordning i kaoset.
Tjuvlyssnat från sätet framför:

-Vart ska du åka?
-Kalmar
-Ska du vidare därifrån?
-Bara hem till min lägenhet hade jag tänkt
- Och dit tar du dig?
-Ja, det tror jag väl
-Då behöver jag inte oroa mig för dig menar jag?
-Det tycker jag nog att du ska, jag är förkyld, mår inte alls bra!
-??

lovEE//


WE HAD A FEW THINGS TOGETHER BUT EVENTUALLY I UNDERSTOOD WHAT SHE WAS UP TO..

Valborg.
Dagen började med en resa till Växjö där Caroline skulle hämta sina kläder på skolan. Vi var en runda på systemet och åkte sedan till Emmaboda så att jag kunde hämta min kurslitteratur. Tillbaka i Nybro blev det ytterligare ett besök på systemet och efter det var det dags att göra sig iordning inför kvällens fest.

Det kan ha varit så att jag kom sist av alla trots att jag var någon slags arrangör och trots att jag bara skulle så långt som till andra sidan gatan, men det behöver vi ju inte prata högt om.
Det kan också ha varit så att jag somnade på soffan redan vid tolv, men bortsett från sådana detaljer var kvällen perfekt!
Nästan alla var där och förutom ett litet undantag var stämningen på topp hela tiden.

Jag är mästare på att lägga ut bilder på folk på facebook, men även jag har mina gränser. Bilden skulle, för de som inte var där och kunde se at det bara var den vanliga "kalsongdansen", lätt kunna missuppfattas.
Kära bloggläsare, jag har tagit världens snyggaste incest-/bögsexbilden på bröderna Liffner.
Den som vill komma förbi på en bildtitt och lite kaffe är mer än välkommna! :P

loVe /joss

RSS 2.0