MY BREATH FOGGED UP THE GLASS AND SO I DREW A NEW FACE AND I LAUGHED...

De hade sagt fel och ringde för några timmar sedan och sa att det var imorgon vi skulle åka. Grejt!
Där sprack mitt välplanerade schema med mina "att göra dag för dag listor".
Nu tror jag mig iallafall ha lyckats både packa så jag klarar mig en månad och fixa alla andra små detaljer som behövde hinnas med före avfärd. Jag kommer sakna alla. Vi ses när jag är tillbaka igen.
Mobil och laddare har jag med mig. Kanske får jag grepp om dethär med att mobilblogga, men med största sannolikhet inte.

lovEE/ jossWELL OPEN UP YOUR MIND AND SEE LIKE ME, OPEN UP YOUR MIND AND DAMN YOU'RE FREE..

Yes.
I helgen har jag jobbat på Öland. Jag är fortfarande lite sliten, för att sova tre timmar om dygnet är inte riktigt mänskilgt, men jävlar vad roligt det är. Det är så skönt att slippa skolan och jobba istället och alla är superschyssta. Det finns människor och så finns det människor.

Idag har jag och Joakim varit i Växjö. Först shoppade vi lite och sedan var vi i simhallen. Klätterväggen var helt klart det bästa. När jag kom hem låg ett kuvert med min omtenta i innanför dörren. Jag klarade den! Jag hade inte tid att plugga första gången, men tänkte att jag hade två lediga veckor på mig att plugga til omtentan, så det gjorde inte så mycket. De två lediga veckorna blev fullbokade innan jag ens hunnit blinka och jag pluggade inte en sekund.

Åkte dit gjorde jag i allafall, för att kolla läget lite, helt inställd på att göra om den i höst igen. Jag satt och flummade lite, tills jag tröttnade och sedan gick jag. Det är så det är. När man inte har någon prestationsångest och inte tar det så allvarligt, så går det för det mesta mycket lättare.

Imorgon ska jag åka till Kalmar och hälsa på Sandra. Saknar, saknar.
På kvällen kommer lillasyster hit, på onsdag ska jag packa och träffa så många som möjligt och på torsdag åker jag iväg på jobb igen.

Det var det, nu ska jag nog sova lite,

loVEE// joSSe


HOW MANY SPECIAL PEOPLE CHANGE, HOW MANY LIVES ARE LIVING STRANGE, WHERE WERE YOU WHILE WE WERE GETTING HIGH?

Dagen började med jobb på fiket och sedan hade jag en snabbdejt med lillasystern och fick min förtidiga födelsedagspresent. Efter det var det dags att jobba på Värdshuset och när jag slutade där var det jobb i Kristallbaren och föredrag med Knut på Antikrundan. Har precis kommit hem.

Joakim sa till mig att inte ta på mig massa nu, innan jag ska börja jobba den 18:e. Jag började bra med att säga nej till att jobba mer på Värdshuset denna veckan, (Eller jag sa typ "helst inte, ni kan väl försöka hitta någon annan?") men, för att göra en lång historia kort kan vi sammanfatta det hela såhär: Mina två lediga veckor har nu förvandlats till två dagar, och jag tror inte att någon är speciellt förvånad? Det är jag i ett nötskal.

Nu ska jag stresspacka lite för imorgon åker jag till Stockholm för att jobba på "Where the action is". Jag tror att jag har slarvat bort min laddare till mobilen. Det blev ju lite panik på vissa håll när den var död förra helgen. (Älskar er för det), Så nu vet ni. :P

Lovee// jossE

JUST SITTING HERE AND TRYING TO DECIPHER WHAT'S WRITTEN IN BRAILLE UPON MY SKIN..

Vad ska du göra? Vad tänker du på? Allt och ingenting, tror jag. Måste du alltid uttrycka dig så kryptiskt och osammanhängande? Jag har ju själv sagt att jag tror att allt i grund och botten är meningslöst, men jag menar alltså att det är bra att det är så, och då tänker jag att..Vänta lite nu, det är för enkelt att tänka så fattar du väl? Varför skulle det inte kunna vara enkelt då? Vem har sagt att livet måste vara komplicerat? Du är så jävla naiv, vet du det? Var inte så orättvis, du är bara för dum i huvudet för att förstå. Jag förstår visst! Jasså, vad är det du förstår? Att du fortfarande sitter med fötterna i sandlådan. Nu är det du som tänker alldeles för enkelt, du kanske har en poäng, men det finns en anledning, en tanke bakom allt. Man gör minst skada om man håller sig kvar i sin lilla bubbla, fattar du? Det finns ju en hel värld där ute, jag kan inte bara sitta i en bubbla och låta allt passera, är du galen? Men visst, gör det då, så drar jag. Det funkar inte så vet du väl? Ja, jag vet, men jag kan väl få drömma? Det kan jag väl få, det spelar väl ingen roll, allt är ju menigslöst, det sa du ju själv precis? Sluta nu. Du gör mitt liv så jävla invecklat. Nej, det är du själv som gör det, det är du som tänker åt mig, alltså åt dej. Du vill bara ha någon att skylla på om bubblan spricker. Eller ska jag säga, närden gör det? Sluta. Allvarligt talat, du är så jävla dryg, fattar inte ens hur du pallar? Jag klarar mig, jag är grym på att bygga korthus, stäng bara fönstret, så det slutar blåsa. Vad ska du göra? Vad tänker du på? Allt och ingenting, tror jag.

lovee//


I BLESS THE RAINS DOWN IN AFRICA, GONNA TAKE SOME TIME TO DO THE THINGS WE NEVER HAVE...

Igår var det systers student. Oj, vad stor hon har blivit och oj, vilken nostalgitripp det var att yra runt där bland alla glada studenter och människor. Det var ett under att jag inte började storgråta. Jag är ju värre än den stoltaste morsan :P

Efter middag med släkten skulle syster till Vallen med klassen. Förra året struntade Jag och Sandra i att läsa det finstilta (där det stod "för två år sedan") och körde en "För vi har tagit studenten" i Kalmar. Jag valde att lära mig av det misstaget och slog snabbt bort tanken på att följa med.
Istället blev det studentfest ute i skogen hos Katta, som aldrig slutade sjunga. Mycket trevligt var det och runt ett kom min snälla pappa och hämtade mig.

Idag har jag jobbat. Jag var ganska seg och Kattas sång hade gett mig skavsår i öronen. Kanske en aning tinnitus också. Annars var läget ganska stabilt. När jag kom hem från jobbet drog jag och Joakim till Fagerslättskolan för skateboardlektion nummer två. Var hos Linn en runda och sedan tog jag mig ner för Algatabacken utan att bryta benen.

Det var det.

lovE//


DON'T STOP PUSH IT NOW AND I WILL GIVE IT ALL TO YOU...

I onsdags var vi i Kalmar och handlade lite, sen hade vi terapi/vinkväll. Mycket nice var det, även om det fanns vissa som inte mådde så bra sen :P Jag var som tur var inte en av dem, för på torsdagen var det dags för slutseminarium och sista skoldagen.Det ska bli så jävla skönt att slippa skolan ett tag nu, men kompisarna kommer jag såklart att sakna.

Vi skulle fått tillbaka resultatet från tentan. Fick vi det? Nej.
Han lovade dock att mejla det senast halv fyra samma dag. Gjorde han det? Nej.

Mitt nyårslöfte var att lära mig åka skateboard, så igår var det alltså dags att bli ägare till en sådan. Jocke påsår att det tar jätte jätte lång tid att bli ens lite bra. Men jag tror såklart fortfarande att jag kommer kunna åka på ledstänger och hoppa på rampar om, tja, en månad kanske?

Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra mig i ordning. Lillasyster tar studenten idag!!

lovEe/ josseAND THEY WERE JUST TO JERKS PLAYING WITH MATCHES, CUZ THAT'S ALL THEY KNEW HOW TO PLAY..


I helgen fick jag ett gäng myggbett i ansiktet, real attractive!
Igår kväll var de så gott som borta, alla utom ett. Faktum är att det växer istället och jag börjar såklart undra vad det är jag har drabbats av. Fågelinfluensan? Malaria? Aids?
Man går ju inte säker någonstans nu för tiden och jag låg vaken i evigheter och funderade på om det är möjligt att få Aids av en mygga. Bara av ett bett borde det ju inte gå, kunde jag ganska snabbt konstatera, eftersom myggan liksom suger inåt så aidsblodet borde stanna där, men om man skulle råka svälja en mygga som precis varit och käkat på nån som har Aids då?

Jag känner att så fort jag fått ordning på min mobil igen, får detta bli ett fall för 118100.
Nej, nu ska vi visst gå och handla.


loVEee//

IF I KISS YOU WHERE IT'S SOAR, WILL YOU FEEL BETTER, BETTER, BETTER...

Tilbaka.
I helgen har det alltså varit Rasslepunken.
Vi övade inför helgen med en liten "vända på dygnet fest" på torsdagen (Kanske på onsdagen också) och på fredagen lyckades vi, efter att Samantha packat i trehundra år och efter stopp i Nybro för att handla sånt som kan vara bra att ha, typ batterier, cigg och prinsessplåster, tillslut komma iväg till Emmaboda.
Supernice helg har det varit och dygnet har vänts både fram och tillbaka och ut och in.

När vi slutat jobba på lördagsnatten blev det efterfest hos Rickard ute i skogen. Vid klockan nio fick jag frukost och sen var det dags att sova, eftersom både andra och tredje andningen var över för länge sen och eftersom mina argument angående dålig musiksmak in fick fäste någonstans och jag var nog för trött för att ens förstå dem själv.
Vid tvåtiden uppstod jag från de döda, diskade, duschade, drack kaffe och begav mig sedan hemåt.
Landade på mellangatan in perfect time för att hoppa in i familjen Nilssons bil och åka till Kalmar för att titta på Lillasyster innan hon skulle på balen. Jag tror att hon var det finaste jag har sett i hela mitt liv.

Min mobil är spärrad, eftersom jag var så klyftig och slog in fel pinkod tre gånger.
Ni som befarat att jag är död eller har rymt med nån punkare kan andas ut. Ring på min hemtelefon, det händer i allafall att jag är hemma och svarar :P

Love// joss
RSS 2.0