IF YOU OBEY YOUR NATURE, YOU'LL BE SEND TO A SHADY PRISON CELL. WE'RE GONNA TEACH YOU TO WATCH OUT, AND SIT WHERE WE WANT YOU TO...Jag brukade blogga för att få ur mig mitt gnäll någonstans där folk själva kunde ta ställning till om de ville höra eländet eller inte. Ett substitut till jourhavande kompis liksom. Sedan hade jag  en period där jag hade fått för mig att det var mer givande att prata med människor. Just idag skriver jag för att jag inte kan bestämma mig för vilket som är (?). Här kan jag inte avgöra om jag ska använda ordet "bäst" eller "sämst". Det är konstigt vilka dilemman man kan komma att ställas inför ibland. Jag är lite hysterisk för att jag måste försöka planera vart, hur och när jag ska spendera resterande dagar det här året. Det hade varit en relativt enkel sak om det inte hade varit så att min hjärna är förlamad. Anledningen till denna förlamning är att det är 23(!) minusgrader ute. Det är okej, ja, kanske rent av en mänsklig rättighet, att vara både förbannad, avtrubbad och omotiverad under sådana väderförhållanden. Jag tror helt enkelt att jag ska köpa en kalkon. Här uppstår dock ett nytt dilemma, då jag bestämt fått för mig att jag ska ha en blå liten fågel. Någonting säger mig att de inte finns i blått, och att man isåfall måste fixa någon genmanipulerad, färgad variant, men då ramlar man plötsligt in i dilemman av det mer allvarliga slaget. Jag tänker etik och moral osv. Nej. Vid närmare eftertanke nöjer jag mig nog med att blogga istället. Ibland.

LovEEEE/ joss


BABY I KNOW IT AIN'T EASY WHEN YOUR SOUL CRIES OUT FOR A HIGHER GROUND...

Onsdag.

Min lillasyster berättade för mig, lite sådär apropå ingenting att :"Det bästa sättet att komma över någon är att lägga sig under någon annan". Vi åt frukost och diskuterade för- respektive nackdelar med statligt ägda bordeller. Vi fixade stallet samtidigt som vi sjöng "What's the point" och "Ding dong merrily on high" i munnen på varandra, så högt och falskt vi någonsin kunde.

Vidare upplyste min kära syster mig om att jag lockade fram det värsta ur henne. "Jag kan ju bete mig normalt när jag pratar med människor" förklarade hon. När hon pratar med människor. "Vad är i så fall jag för något?",ville jag veta då, men det hade hon inget bra svar på.

Det ramlade ner femton kilo snö från ett träd, rakt ner i hennes jacka. Vi har bränt en plåt med pepparkakor.
Jag har saknat min lillasyster.

lovEE/ joss


SINGIN AIN'T THIS LIFE SO SWEET...

Nio. En sekund.
Sova? Sova är jättebra och speciellt på vintern. Jag hatar vinter.

Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.


love/ josse


I NEVER KNEW YOU BUT I'M TOLD YOU'RE THE BEST WE HAD,,,


Nio.
lovE/ Josse

RSS 2.0