THE WORLD AIN'T SLOWIN' DOWN...

Är hemma och väntar på bättre tider. Under tiden har jag lyssnat på radio och på P3 sändes en dokumentär om en våldtäcktsman som klättrade in genom fönstret hemma hos folk. Varken pojkvän eller sambo är hemma så jag är förbannat glad för att jag ska jobba inatt. Är så jävla paranoid så jag inte vet vart jag ska ta vägen med mig själv. Kommer aldrig någonsin mer att våga sova ensam.
Det var allt.

lovE/jossse

YOU KNOW I'M TRYING HARD TO TAKE IT BACK...

Alla sömnlösa nätter


Här om dagen tittade jag på Aktuellt. Tänkte att han reportern var väldigt lik Anders Behring Breivik och när hans namn sedan dök upp nere i högra hörnet kunde jag konstatera att det inte bara var utseendet de hade gemensamt, utan att båda dessutom heter Anders. Vilket jävla öde. Jag undrar om killen själv är medveten om det här? Ärligt talat, det kan ju inte kännas allt för jävla roligt i sådana fall.

 

Så undrar jag vem tjejen i Big brother är. Jag vet inte vad hon heter, men hon är blond, har sneda ögon och hippiesnöre i håret. Är hon ”känd” sedan tidigare? Har jag träffat henne? Känner vi varandra? Har hon varit med i Idol? Jag undrar också vad det är som är så jävla svårt med att bre en macka ordentligt? Det är alltså inte jag som har svårt för att bre mackor. Jag är så bra på det så hälften hade varit nog, men jag har noterat att det på denna jord vandrar ett skrämmande stort antal människor som inte besitter ens den mest grundläggande kunskapen i mack-fixar-processen, dvs att bre smöret ända ut på kanterna. C’mon.

 

Jag undrar varför det måste blåsa just idag, sedan undrar jag varför jag bryr mig om hur vida det blåser eller inte när jag ändå är inomhus och inte har för avsikt att förflytta mig någon annanstans. Jag undrar också om päronpizza verkligen kan vara gott, och sedan undrar jag inte så värst mycket mer, men det räcker kanske?

 

lovEE/ joss


RSS 2.0