THIS AIN'T HOLLYWOOD, THIS IS A SMALL TOWN, I WAS A DREAMER BEFOR YOU WENT AND LET ME DOWN...

Varför är det så jävla svårt att ta sig ur sängen och varför snurrar världen hela tiden? Jag lyckas efter några timmars kamp få in mig själv i duschen och när jag kommer ut därifrån får jag syn på ett gäng röda prickar på min mage och erinrar mig genast att jag sett en lapp där det står typ " Tja, vi har vattkoppor här" på informationstavlan på jobbet. Jag gör som man gör, jag googlar. Jodå, man brukar ha feber en dag innan och det börjar på magen står det. Jag känner ju inte direkt att jag har turen på min sida just nu, så det skulle inte förvåna mig om det är det jag fått. Jag hoppas dock att det bara är ett konstigt sammanträffande och att sjukdomen jag lider av inte är någonting annat än hypokondri. Kanske ska jag börja skriva testamente och städa ut mina lik ur garderoben ändå? Bara för att vara på den säkra sidan?

Love/ josse


I'LL ALWAYS TREASURE THE NAIVETY OF THE PAST WE'VE SHARED...Om jag bara finns och kan och så.
NO ONE NOTICES YOUR BRAND NEW T-SHIRT...

Då var det alltså fredag. Det pratas om att grilla och dricka öl sen, men solen kan inte riktigt bestämma sig för om den tycker att det är en bra idé eller inte. Någonting ska vi väl göra iallafall så jag ska strax hoppa in i duschen och tvätta bort påskkärringssminket från jobbet och bli fit for fight. Snart är det sommar på riktigt. Awesome."Vi läser Hundra år av ensamhet
Jag blickar fram mot ett
Jag ska va tyst från och med nu
Och se vad som händer när det bränner till
Antagligen ingenting, det brukar vara så
Tyst från och med nu
"

LovE/josse

SOMETHING PRETTY...

Det är snart fredag och helg. Jag undrar just vad jag ska göra? Jag hade egentligen tänkt att min helg skulle börja nu, för exakt fyrtio minuter sedan, vara fram till onsdag och att jag skulle rymma hemifrån, men två olika telefonsamtal häromdagen fick mig att ändra mig. När jag skulle sova låg jag och sorterade tankar, funderade lite över hur dagen varit och mitt upp i alltihop kunde jag inte låta bli att dra på munnen åt det faktum att det var hon från jobbet som ringt och sagt "ångest", "förlåt" och "jag vill inte ha någon annan". Tragikomik.
DID YOU THINK ABOUT WHAT I SAID LAST NIGHT? KNOWING YOU, YOU PROBABLY DIDN'T..

Jag behövde inte stiga upp förrän 6, men vaknade halv fem och så var det med det. När jag körde hemåt var det strålande sol. Jag har en teckningsläxa som går ut på att man ska rita träd. Ett träd närmare bestämt, och det ska ritas av minst en gång i veckan, "för det är är ju så fantastiskt kul att se utvecklingen". Ja, jag skrattar inombords. Eller kanske inte. Det kändes hur som helst som en alldeles utmärkt dag att göra två flugor, sitta ute och jobba på både läxan och solbrännan, men när jag väl nått destination K-town lyste solen endast med sin frånvaro, så den planen fick jag lägga ner. Frågan är alltså vad man ska göra med den här dagen nu? Låtsas att den inte finns, lägga sig tillrätta på sofflocket, kolla skogsporr och äta virtuella bär, eller pudra näsan och knalla iväg till skolan? Dessa eviga dilemman. Jag blir så trött.

lovE/ jossRSS 2.0