SEE YOU'RE NOT WHAT I EXPECTED BUT YOU'RE THE ONLY ONE WHO KNOWS HOW TO HANDLE ME AND YOUR SUCH A GREAT KISSER...

Vad är folks jävla problem? Varför är de inte vakna och håller mig sällskap när jag behöver det?
För att inte riskera att hamna i onåd hos någon, vill jag förtydliga att ovanstående frågeställning inte på något sätt är en pik riktad till någon specifik person. Människor som har ett liv, saker att göra och tider att passa är naturligtvis ursäktade. Vad jag menar är att, någon, vem fan som helst (Nöden har ingen lag och jag är desperat) borde väl vara vaken?

Vart är alla retards som annars brukar stalka mig? Vart är alla som vill prata bilbyggen, gardiner, blommor och bin?
Vart är de som "gärna vill se mig dricka kaffe i webcam" ? Seri-fucking-öst, jag kan väl inte vara den enda människan på jorden (för jag känner alla människor på hela jorden) som är vaken?

Jag har bestämt mig för att bli klar med mitt collage innan jag går och lägger mig, och då är det så. Det går faktiskt framåt, men jag skulle som sagt behöva ett litet tecken på mänskilgt liv, så jag slipper sitta här och tvivla på om jag själv fortfarande lever eller inte. AHA-moment. Kanske är det för att jag inte gör det som ingen annan finns? En dag så vaknar man och upptäcker att man är död.

Jag har kaffekoppen och camen redo. Don't leave me hanging liksom!

love / joss


SO HOLD ON TO THE ONES WHO REALLY CARE. IN THE END THEY'LL BE THE ONLY ONES THERE. WHEN YOU GET OLD AND START LOSING YOUR HAIR, CAN YOU TELL ME WHO WILL STILL CARE?

Jag måste bli klar idag, jag kan inte leva såhär.
Joo, det kan jag visst, jag har aldrig trivts bättre, men folk undrar ju.

Jag hade planerat att bli klar redan igår, men det fattades lite bilder och så gjorde jag lite annat också. Jag hade till exempel djupa samtal med min syster på Msn halva natten. Hon är smart hon och det berättade jag för henne också. Det märks vem hon är släkt med.

lovEe/ joss


THE SWEETEST SADNESS IN YOUR EYES. CLEVER TRICK. I'D NEVER WANT TO SEE YOU UNHAPPY..

Då var det tisdag.
Har haft kroki idag, sen varit hemma, pluggat, ätit varma mackor och tänkt lite för mycket.
Lika mycket som jag egentligen borde kanske? Jag vet inte, och orkar inte heller engagera mig i att analysera fram något svar på den frågan. Om tio minuter är det "Dating in the dark" på Tv, så det ska det tittas på. Sen ska jag stänga av mig själv helt och försöka ägna natten åt att bli klar med mitt collage så jag kan städa detta krigshärjade rum någon gång.

LovEe/ josseAND THE ROAD TRAVELS ON BUT I'M STILL NEAR YOU, IN MY LIFE, LIKE A SONG, I WILL STILL HEAR YOU..

Men om man ändå vill då?, frågade jag lite försiktigt. Det handlar inte alltid om vad du vill, ska jag berätta för dej!, Svarade Sandra, och så fick jag en lång moralpredikan. Jag bara älskar min Sandra. Människor som verkligen skulle göra vad som helst för en, de växer så att säga inte på träd.

Dagen har gått vansinnigt fort och varit precis lika vansinnigt händelselös. Jag får inte riktigt ihop den ekvationen, då tiden sägs gå fortare när man har roligt, men logik och sånt failar väl också lite då och då, antar jag. Lagen om det uteslutna tredje? Det är så logiskt, alla fattar utom du?

Har färgat håret, pluggat, varit på Ica och handlat deodorant, samt fått instruktioner i hur man hemmabygger en dildo av en sådan. Det är väl typ det.

Svt-play och sova? Ja, jag tror det.
Tristess och social undernäring har väl ingen dött av, men någon ska vara den första. Dumt att utmana ödet och så vidare.

lovEE / josseBABY I SAID PLEASE STAY, GIVE OUR LOVE A CHANCE FOR ONE MORE DAY. WE COULD'VE WORKED THINGS OUT, TAKING TIME IS WHAT LOVE'S ALL ABOUT..

Nu är det nog dags att ge upp? Jag hann inte mycket mer än publicera det förra blogginlägget innan det ringde på dörren och Helena stod utanför med massa choklad. Nya Spotyfi-listor har jag fått också, och hur svårt är det inte att somna när man har sockerkick, musik och inspiration? Precis.

Gränser får det väl finnas ändå. Så nu ger vi natten en ärlig chans tycker jag.


lovE/ josse


SO MUCH FOR THE GOLDEN FUTURE, I CAN'T EVEN START..

Det får nog bli en såndär lång natt igen. Sitter och gör collage samtidigt som jag svär ikapp med Yohana på msn, så jag slipper vara ensam i min långa natt iallafall. Bästa Helena är bara några meter bort också. Det som saknas är en chokladkartong. För det första är jag sjukt sugen på godis och så hade jag behövt en att kasta på Tv:n förut när vi tittade på Gossip girl också. Can I kiss you before I kill you?

Love/ joss

 WHEN YOU'RE SAFE INSIDE YOUR ROOM, YOU TEND TO DREAM OF A PLACE WHERE NOTHING'S HARDER THAN IT SEEMS..

Fredag.
Hur jag mår idag? Jo, det var bättre förr ska ni veta, men det kunde förstås ha varit värre också.
Börjar vakna lite smått och ska snart gå och handla med Helena. Fysiskt har jag vaknat för flera timmar sedan, två gånger till och med. Sofia fyller år idag, så det blev tidig uppstigning för att fira med kladdkaka och tequila-frukost.

När tjejerna gått till skolan somnade jag om, men trots det kände jag mig precis lika död som innan när jag vaknade för andra gången. Efter dusch och second breakfast börjar dock hjärnan sakta men säkert vakna, så det finns nog hopp om denna dagen också.

lovE/ josseAND I GET A FEELING, IT WASN'T THAT EASY, KEEPING A PLACE LIKE THAT. FOREVER YOU FOOL ME, YOU'RE A HEAVENLY JUNKIE, WE LIVE IN THE DREAMS YOU HAD..

Då var man hemma från skolan. Denna akvarellmålning kommer att bli min död alltså.
När man bara är crazy och samspelar är det en sak. De fungerar som att ha sex, skulle man nog kunna säga. Tänker inte förklara det uttalandet närmare, men det är fint liksom. När man försöker tvinga och styra, då är det dock en helt annan femma. Då har man ögonen fulla med pepparspray på nolltid. Fan. Hur ska detta sluta?lovE/josse


SILENCE, WHY WON'T YOU LISTEN. MAYBE IT'S JUST ME BUT SOMETIMES IT'S IMPOSSIBLE TO BREATH..

Det är inte bara bildligt talat som mitt balanssinne är lite ur gängorna, nej min förkylning har valt att sätta sig där också.
I ett tilltstånd av ofrivillig gratisfylla har jag alltså vinglat mig igenom dagen, haft akvarellkrig, varit på ica och handlat bröd samt lagat något som var mat men såg ut som någonting annat. Jag kommer faktiskt inte ens på någonting det kan liknas vid.

Resten av dagen ska vi ägna åt både seriösa och oseriösa studier. Kanske ska jag försöka mig på att sova lite också, men det är inte alls säkert.

Love/ josseAND WHY ARE YOU NOT HERE WITH ME DOING CROSSWORD PUZZLES? SAYING IT'S GOING TO BE OKAY, SUMMER'S GOING TO TAKE THE PAIN AWAY...

Klockan är fem minuter över fem och vi gör vågen.
Kom igen nu! Vååååågen.
Hallå?
Jaha, det är bara jag som är vaken. Typiskt.

LOve/ jossePICK YOURSELF UP, DON'T BLAME THE WORLD. SO YOU SCREWED UP, BUT YOUR GONNA BE OK...

Jag är fortfarande vaken. Det är inte söndag längre, men längtan efter att klaga på tillvaron finns kvar och är precis lika oemotståndlig som den var i morse.

1. Spy
2. Gul eller orangefärgade godisbitar
3. Att få näsblod
4. Petra Medes medverkan i "Så ska det låta"
5. When you have to "Kill your darlings", som det så vackert heter.

Love / josseSUNDAY, BLOODY SUNDAY....

Då var det söndag.
Man ska inte klaga, men ibland (nästan alltid) är det svårt att låta bli.

Dagens största irritationsmoment:

1. Mensvärk
2. Att vara förkyld
3. Regn
4. Vulkaner
5. Att merparten av de otäckt hurtiga människorna som är ute och springer har cykelbyxor på sig.

lovEE / joss


DON'T KNOW HOW I KNOW BUT I DO KNOW THAT THIS IS THE YEAR, THIS IS THE YEAR IT ALL WILL HAPPEN..

Min tunga har blivit för stor för att få plats i munnen känns det som. Undrar just vad det kan bero på?
Jag har träningsverk också. Anledningen till detta är dock inte så svår att räkna ut, då jag spenderade cirka tre timmar dansandes på en högtalare med tjejerna från korridoren i går natt.

Tänkte satsa på att vara vaken halva natten och plugga lite. Planera mitt liv försöker jag göra också, och det går väl lite sådär med den saken. Som om det inte vore komplicerat nog att få ihop det redan innan, så drar Gud igång en naturkatastrof också, bara för att jävlas lite extra. Ibland är det så sjukt lätt att hålla sig för skratt.

Men, nu ska vi inte vara sådana förstår ni. Hoppet är det sista som lämnar människan har jag hört. Det är 2010. Det är soligt på dagarna. Jag ska snart äta ost. Allt löser sig om man vill. Det finns bussar. Vadårå, 20 timmar är väl ingenting? tiden går fort när man har roligt.

Fantastiskt positiv inställning. Hoppas Kimpan är stolt.

loVEe/ joss


I TAKE MY HEART OUT OF MY CHEST, I JUST DON'T NEED IT ANYMORE..

Som genom ett trollslag började internet fungera igen. Ani Difranco finns plötsligt på svenska Spotyfi. Solen skiner. Inget kan stoppa mig idag. (Eller i år? :P)

lovEE /jossNOW, THIS WILL BE THE LAST BITTER SONG. IT WILL BE MY LAST, REAL BITTER SONG ABOUT YOU...

Idag har jag mått sämre än jag förtjänar. Mellan tummen och pekfingret cirka sju gånger mer dåligt än vad som verkar rimligt, men gårdagen var nice, så jag antar att det få vara värt det.

Sitter i köket och pluggar, eftersom det är det enda stället i huset som internet vill vara med och leka på idag. Har ätit lite mat, suttit ute i solen och tycker att det känns som att det finns lite hopp om livet, trots allt.

Halvt på tal om ingenting så var jag och hämtade mamma på jobbet i förra veckan och hon hade en klockren liten text uppsatt på väggen. "Och ur kaoset hörde jag en röst som talade till mig och sade : Le och var glad, ty det kunde varit värre. Så jag log och var glad, och det blev värre."

lovEe / josse'CAUSE THERE'S A THOUSAND LIGHTS THAT'LL MAKE YOU FEEL BRAND NEW, BUT IF YOU EVER LOSE YOUR WAY, I'LL LEAVE ONE ON FOR YOU...

Håller förtillfället på att göra collage i skolan, så det satt jag uppe och pysslade med tills ungefär fyra i morse. När jag väl bestämde mig för att det var dags att kasta in handduken för dagen var varenda kvadratcentimeter av mitt golv täckt med små sönderrivna pappersbitar. Lät oredan vara och kröp ner i sängen istället. "Det man inte gjort idag slipper,man göra om imorgon" och så vidare.

Vaknade till vid nio och gick upp för att käka frukost. På vägen ut slängde jag en blick på min öppna resväska vars innehåll till hälften låg utspritt över golvet och fick syn på ett rött papper mitt i allt kaos. På pappret stod nummret till hyresbolaget, som jag skulle ha ringt till för att ändra besiktningstid, när jag var hemma. Jag ändrade aldrig tid eftersom jag räknade ut att jag skulle vara tillbaka här dagen innan de skulle komma, vilket jag snabbt kunde konstatera var idag.

Jag fick panik och skulle börja städa, men han inte mer än lyfta upp resväskan från golvet innan besiktningsmannen ringde på dörren. "Jag hade glömt att ni skulle komma och jag vet att det är svårt att tro just nu, men jag har faktiskt ett golv" fick jag ur mig, och städade hysteriskt medan han fick stå och vänta. Helt suverän start på dagen alltså.

Love/ josse


GIVE ME ONE MOMENT IN TIME WHEN I'M MORE THAN I THOUGHT I COULD BE, WHEN ALL OF MY DREAMS ARE A HEARTBEAT AWAY AND THE ANSWERS ARE ALL UP TO ME....

Igår fick jag ett sms av Esse, där hon skrev att jag borde lyssna på låten nedan eftersom hon trodde att jag skulle tycka om den. Det sjuka är att jag hörde låten, som är nästan två år gammal, för första gången bara någon halvtimme innan jag fick detdär sms:et. Det var verkligen precis en såndär låt som jag måste spela på repeat, och som jag förmodligen skulle sitta och gråta till någon dag när allt bara kändes hopplöst.

Visst klagar man ofta på att inte alla låtar finns på spotyfi, men en jävla massa låtar finns det helt klart att välja på, så vad är oddsen för ett sådant sammanträffande?

Lovee/ jossWHERE ARE THE HOPES, WHERE ARE THE DREAMS, MY CINDERELLA STORY SCENE?

Plötsligt går det upp för en att det var nästan fyra år sedan man tog studenten. Man träffar sina kusiner, som man inte trodde var en dag över femton ute på krogen och man hör sig själv börja historier med "Ja, du vet på min tid, då..." Det är inte speciellt konstigt att man börjar ålderskrisa.

Ett annat tecken på att man börjar bli lite till åren är att man får börja gå på cellprov och igår var det dags för min provtagningsdebut. "Jag förstår om du inte tycker att det är särskilt roligt" sa den snälla damen till mig, där jag låg och kämpade för att behålla värdigheten, med fötterna alldeles för högt uppe i det blå, för att det skulle vara riktigt möjligt. "Det är smällar man får ta, livet är hårt" muttrade jag, och gjorde mitt bästa för att glömma (a) vart jag befann mig (b) vart hon befann sig.

Ägnade en stund åt att fundera över det här med att "livet är hårt" och undrade hur många gånger jag i snitt använder den frasen på en vecka. När jag räknade efter kom jag fram till att det nog var ganska många.
Lite för många för att det ska vara okej, med tanke på mitt nyårslöfte, eller vad man nu ska kalla det för.

Det är i synnerhet Kim som fått höra på när jag har tjatat och tjatat om mitt 2010. Året med no more Fanfanfan. Året som skulle bli motsatsen till det förra. Året med stort "Å". Pessimism och cynism skulle strykas ur ordlistan, ja, jag kunde hålla på och rabbla regler i oändlighet.
För några veckor sedan var jag färdig att ta tillbaka allt jag sagt och plocka fram spaden igen, men Kimpan hindrade mig i sista sekund, genom att berätta att "till och med han", så långt det nu är möjligt när man är Kim, låtit sig övertygas om "Projekt 2010", och då är det inte okej att jag bara ger upp sådär.

Han har onekligen en poäng där. Vad jag vet brukar saker alltid bli bättre om man får prata om dem,så jag tänkte passa på att lista allt som retar mig just nu, för att sedan kunna lämna det bakom mig och fokusera på årets vision istället.

 • Att använda ursäkten "Jag är bara sån".

Om alla skulle gå runt och vara precis som de är hela tiden, då skulle jorden vara lika omöjlig att leva på som övriga planeter i det här solsystemet och så är det med det.

 • Timotejs melodifestivallåt.

Den har alla egenskaper en låt bör ha, för att kunna bli en riktig sommarplåga och den är verkligen asdålig. När man har hjärntvättats tillräckligt kan man dock få för sig att vilken låt som helst är bra. Har man otur börjar man knalla runt och sjunga på den helt omedvetet, eller ännu värre : letar upp den på Spotyfi , drar upp volymen extra mycket och börjar dansa så fort man blivit lite packad. Sommarjobbet gör att jag kommer att vistas på otaliga platser där sommarplågor som regel brukar spelas flitigt. Jag har alltså ingen som helst chans att undkomma denna tortyr/hjärntvätt. Tänk om jag faktiskt börjar gilla låten? Grymma öde.

 • Särskrivningar.

Alltså sär skrivningar, det är bara inte okej.

 • Människor som inte använder bokstaven ”R” när de skriver.

Exempel : ”jag älska dej”

Om någon skrev så till mig skulle jag typ inte ens kunna bli glad, för jag skulle vara så upptagen av att reta mig på den felande bokstaven. Budskapet må vara hur fint som helst, men nej. Min allergi mot denna misshandel av det svenska språket är så allvarlig, så det går bara inte.

 • Tjejen som sjunger i senaste Halebopreklamen på Spotyfi.

Det skär i öronen så att man nästan börjar gråta.

 • Att vara korkad.

Okej, korkad kanske jag inte är, men inte särskilt smart heller och det känns som att livet hade varit betydligt enklare om jag bara hade haft lite, lite fler levande fiskar i akvariet.

 • Skyltdockor alternativt reklamplanscher föreställande människor i naturlig storlek.

Få saker skrämmer mig mer.

 • Snöhögar

Jag tänker, att om jag inte vill att dessa moodkillers ska ligga kvar på min födelsedag (som infaller i mitten av juni) så är det nog dags att rota fram en hårfön, en förlängningssladd på några hundra meter och ge sig ut och hjälpa naturen på traven lite.

 • Facebookchatten.

Den är seg, låter irriterande, gör så att man skriver till fel människa och är allmänt opålitlig.

 • Facebookchatten (2)

Det faktum att jag, trots alla motargument inte kan låta bli att använda mig av applikationen. (Här har vi ett bra exempel på när de där fiskarna hade varit bra att ha)

 • Teletubbies

Jag kan eventuellt ha haft en liten crush på Dipsy i somras, men som tur var tog jag mitt förnuft till fånga igen. Teletubbies är otäcka. De tjatar om saker till förbannelse också. Har inte psykisk ohälsa ökat på senare år? Vilket år började Teletubbies sändas? Jag sätter min högra hand på att det finns ett samband.

 • Långa blogginlägg

Förklaring onödig

 


lovEE /josseRSS 2.0