I GET HIGH ON YOU BABY...

I fredags var jag och bästaste sambon och gjorde Malmö. Det var underbart från början till slut. Kan knappast bli på något annat sätt när man är i världens bästa sällskap och dessutom besöker stället som är himlen på jorden.
Att efterfesta hela natten för att sedan ta första morgontåget hem slutar alltid med samma sak. Det vill säga, man mår inte så värst bra.
Lördages första halva spenderades i horisontellt läge på soffan, halvsovandes till idol. Så småningom lyckades jag vakna till en aning. Kombinationen av pizza och kaffe med kahlua är rena mirakelmedicinen.

Att vara barfota utomhus i november är inte riktigt normalt. Livet blir å andra sidan betydligt roligare om man låter bli att vara normal jämt.
Undrar om jag kommer bli sjuk nu? Undrar förresten hur det egentligen ligger till med sambandet mellan kyla och förkylningar? Beror inte sjukdommar på virus och sånna saker? Vart kommer "för lite kläder" in i bilden?
Kan det i själva verket vara så att det bara är en sån där sak som ens föräldrar lurat i en när man var liten för att man inte skulle göra "dumma" grejjer? Typ: "Om man lånar någons glasögon kan ens ögon bli förstörda/ glajjorna slutar fungera" eller "Gör inte fula miner- du kan fastna". Hmm.
Jaja. Det lär väl visa sig.

love/ joSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0